Impressió en rígid

Imprimeix el que vulguis sobre una gran selecció de materials i formats.

Polipropilè Alveolar 3,5 mm

Panells perfectes per a la comunicació publicitària, lleugers i adequats per al seu ús en exteriors. Es poden fer ullets o fixar-se mitjançant cola, silicona o velcro adhesiu.

 

Gruixos: 3,5 mm / Grandària Planxa: 120x200 cm
Colors: Negre, groc, blau, vermell, verd i gris

 

Forex

Material lleuger de superfície blanca uniforme amb impressió nítida i colors intensos i definits. Ús per a interior i exterior. Les seves aplicacions són múltiples en publicitat (cartells, stands, esdeveniments, etc.), decoració, restauració o senyalètica.

 

Gruixos: 2,3,5 i 10 mm / Grandària Planxa: 150x200 cm
Colors: Blanc

 

Cartró Ploma (Foam)

Material ultra lleuger adequat per a treballs creatius d'ús en interiors. S'imprimeix directament amb negres UVI. Perfecte per a fotografies, cartells publicitaris, expositors, aparadors, stands per a fires, etc.

 

Gruixos: 5 i 10 mm / Grandària Planxa: fins a 150x200 cm
Colors: Blanc, negre i gris

PET (Polietilè)

Alternativa al metacrilat. Excel·lent transparència i lluentor.Termoformables.Excel·lent resistència al foc. Redueixen latransmisión del soroll.Reciclable. Les seves aplicacions són molt diverses en publicitat,decoració, señalética, cartelleria, stands per a esdeveniments, etc.

 

Gruixos: 1 y 3 mm / Grandària Planxa: 150x200cm
Colors: Blanc i transparent

 

Glasspack

Plàstic semi-rígid que permet una impressió amb gran detall i qualitat. Ús per a interior i exterior. Perfecte per a cartelleria en punt de venda, retolació, targetes de visita, etiquetes, fitxes,invitacions, etc.

 

Gruixos: 700µ / Grandària Planxa: 70x100cm
Colors: Blanc i transparent

 

Metacrilat de Colada

Excel·lent qualitat òptica. Resistència a la intempèrie i a les radiacions ultraviolades. Ús per a interior i exterior. Perfecte per a publicitat lluminosa, decoració, senyalètica, cartelleria, stands i expositors, etc.

 

Gruixos: 2,3 i 5 mm / Grandària Planxa: fins a 200x150 cm
Colors: Blanc i transparent

Cartró Compacte

Cartró estucat de doble cara. El cartró amb budell blanc (Serimatt) és idoni per a cartells, señalética, calendaris, taulers, puzles o packaging. El cartró amb budell gris (Displayline) és perfecte per a expositors, PLV, etc.

 

Gruixos: 2 mm / Grandària Planxa: 120x180 cm
Colors: Tripa Blanca o Gris

 

Dibond

Sándwich d'alumini. Excel·lent resistència a l'impacte. Aplicacions en publicitat (stands per a fires i esdeveniments, aparadors, façanes de tendes) decoració d'interiors, fotografia, señalética, PVL, etc.

 

Gruixos: 3 mm / Grandària Planxa: 150x300cm
Colors: Blanc/Plata i Alumini Raspallat

 

Kapa-tex

Material compost sobre Foam amb una cara que imita al llenç, aconseguint profunditat visual en les seves impressions, simulant l'aspecte d'un oli. Molt demandat per a exposicions fotogràfiques, cartells de tendes, etc.

 

Gruixos: 5 mm / Grandària Planxa: 140x300cm
Colors: Blanc