Catàlegs

Les revistes i catàlegs són suports indispensables per donar a conèixer la teva empresa, marca, productes o serveis. Són perfectes per a presentacions corporatives, informatius, catàleg de productes i serveis, llibres, revistes, etc. 

Aconsegueix atraure a nous clients i diferencia't de la competència amb la impressió de catàlegs professionals o revistes personalitzades.

ENQUADERNACIÓ AMB GRAPA

Ideal per a publicacions que busquen flexibilitat per facilitar la seva lectura en qualsevol lloc. Si la publicació té més de 56 pàgines interiors haurà d'utilitzar-se l'enquadernació de llom quadrat amb grapa, idònia per a publicacions efímeres que busquen una producció ràpida i econòmica però de bona qualitat. Aquest tipus d'enquadernat permet l'obertura total de la publicació la qual cosa facilita la lectura.

RÚSTICA AMB TECNOLOGIA PUR

S'usa poliuretà com adhesiu. Més econòmic que el cosit al fil. Es pot enquadernar en tapa dura o tova. Ideal per a catàlegs, tarifes, revistes i llibres amb llom que hagin de ser utilitzades de forma intensiva.

ACONSEGUEIX UNA ENQUADERNACIÓ

ELEGANT AMB EL CATÀLEG WIRE'O
Enquadernació realitzada a partir d'una espiral doble de metall. A diferència de l'enquadernació espiral clàssica, aquesta aporta major resistència i durabilitat als teus catàlegs, permet voltejar els fulls a 360º i proporciona un acabat final més elegant i de qualitat. 
Pots personalitzar l'orientació de la enquadernació i el color de l'espiral.

ADQUIREIX CATÀLEGS DE TAPA DURA AMB UN ACABAT PROFESSIONAL

Imprimeix les teves publicacions amb un acabat professional amb els catàlegs de tapa dura.

Gràcies a la coberta robusta, podràs crear un producte de qualitat i promocionar com cal la teva empresa entre els teus clients actuals i els potencials.