Expositors Publicitaris

Tant el Roll Up com el X-Banner són els dos elements gràfics de comunicació per excel·lència, resistents i versàtils, són incansables companys de viatge de milers de publicistes i agències. Tots dos tenen l’avantatge de ser expositors portàtils molt còmodes de portar, alhora que fàcils d’utilitzar, per la seva senzill sistema de muntatge. 

Roll Up

Expositor d’alumini de gran qualitat amb excel·lents acabats, el que li aporta una gran durabilitat i presència. Resulta un suport publicitari elegant, indispensable en qualsevol esdeveniment corporatiu o acte promocional.

85x200 Disponible en color negre / 100x200

També en format doble. Suport: Lona o polipropilè

 

X-Banner

Ideals per reforçar la comunicació dels ponents en sales de conferències, muntar estands improvisats al carrer o en llocs públics com una estació o un centre comercial, mostrar la informació necessària en llocs de pas, etc. 

60x160 / 70x180 / 80x200  Suport: Lona o polipropilè

Cavallet doble

Un dels elements d’exterior que millor funciona a l’hora de dur a terme una acció publicitària per atreure clients fins a l’interior de botigues i locals comercials. Suport és perfecte per col.locar una oferta, anunciar un esdeveniment, promocionar un menú...

50x70 / 70x100

 

Photocall

La clau dels teus events. Suport ideal per a promocionar la teva marca en esdeveniments o fires. Lliurat sense muntar en una bossa de transport. Pes: 8 kg. 

150x150 / 150x200 / 200x200

Banderoles per a Exterior

Són un veritable mitjà de comunicació per captar l’atenció dels potencials clients d’una forma senzilla, efectiva i econòmica. Per a empreses, comerços o expositors de fires són l’eina perfecta per mostrar la seva marca, publicitat, novetats i fins i tot utilitzar-la de reclam sobre la seva localització.

Banderoles per a Interior

Aquestes banderes es poden utilitzar amb diferents formes i mides segons on i com es vagin a emprar i segons el dibuix seleccionat, de manera que en grans esdeveniments es poden utilitzar banderes molt altes i en esdeveniments menors, o fins i tot en botigues, es poden utilitzar banderes de menor grandària.