Acabats especials

DÓNA ACABATS DE LUXE ALS TEUS IMPRESOS

METAL DESIGN

La targeta metal design realça els detalls de les teves creacions i juga amb els colors afegint un efecte metal·litzat selectiu o total a la teva comunicació.

Encunyat digital, tall i fendit

Fes la forma que vulguis en el teu element publicitari. Sense necessitat d'encuny físic, pots realitzar qualsevol treball d'una forma econòmica, adaptant-se a quantitats molt petites.

Estampat Digital

Un mètode perfecte per afegir valor i estil als teus dissenys. Una forma d'atreure i crear interès visual, afegint valor a qualsevol identitat de marca, categoria d'envasos, productes o serveis. Pots combinar amb vernís 2D per ressaltar encara més l'efecte brillant del metal·litzat o vernís 3D per donar-li brillantor i crear un efecte de relleu.

Vernís 2D/3D

Un efecte sorprenent, tant a la vista com al tacte, que provoca el desig de tocar.

Mate Soft Touch tacte suau

Comunica en relleu amb les targetes plastificades mate soft touch amb vernís 3D.

 

Si vols afegir originalitat i exclusivitat als teus dissenys, no hi ha dubte sobre quines targetes escollir: les targetes plastificades mat Soft Touch amb vernís selectiu 3D et donaran una personalitat diferent.

Silla relajante

Nuestra colección de sillas relajantes creará un estilo ultramoderno en su hogar. Diseños ergonómicos y minimalistas que cumplen su ideal de salón.