TENDÈNCIES

La sublimació: el màxim rendiment d'una imatge impresa

L'art de sublimar

 

La definició de sublimar, segons la el diccionari és:

 

1- Engrandir, exaltar, enaltir, elevar a un grau superior.

2- Passar directament de l'estat sòlid al de vapor.

 

No és arbitrari que aquesta manera d'impressió vagi lligat als termes “engrandir, exaltar o elevar a un grau superior” ja que el resultat són imatges d'alta definició amb una reproducció del color totalment nítida i vivaç que genera un efecte 3D sublim.

 

En termes tècnics, la sublimació és la tecnologia més avançada en transferència d'imatges mitjançant un procés químic que consisteix en el canvi d'estat de les tintes especials, de sòlid a gasós, mitjançant l'aplicació de calor.

  Amb aquesta tècnica s'obtenen imatges gairebé tangibles, amb una vivacitat i nitidesa dels colors supremes, “impreses” per perdurar gràcies a l'alumini de ChromaLuxe, material resistent a la calor, a la decoloració, a la humitat, als productes químics, a les esgarrapades i a l'abrasió.

L'efecte reclam de la tinta rosa fluorescent
El color rosa està de moda, des del seu to més pàl·lid fins al més intens. La tendència del color rosa ha arribat al sector de la impressió digital. En aquesta línia, Marges ha incorporat la tinta rosa fluorescent a la seva gamma de tintes especials.

La tinta rosa fluor produeix un alt impacte visual en el consumidor, que inevitablement se sent atret per aquest color. D'aquesta forma, es converteix en un recurs perfecte per usar en les campanyes publicitàries de les agències de publicitat i marques per la seva infalible efecte reclam.

Estudis recents revelen que els colors fluorescents són percebuts un 75% més ràpidament que els convencionals i retenen l'atenció de les persones un 116% més temps que els colors ordinaris.

Tendències en Packaging

Cap a on va el packaging? Tendències en packaging el 2017

18 jul 2018
Com ja sabem, la presentació del producte és un fa El packaging vintage és una altra de les tendèncie  Més enllà de la seva funció bàsica de protegir el  La tecnologia digital permet imprimir major varie
Añadir comentario

Si vols ens pots deixar un comentari. La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.

Els camps obligatoris estan marcats amb *